شايد شما هم مثل خيلي از افراد ديگه، وقتي به يک سايت يا فروشگاه آنلاين در اينترنت برخورد مي‌کنيد، خيلي سريع ايده ساخت فروشگاه اينترنتي به ذهنتون بياد و به فکر ساختش باشيد. شکي نيست که علت اصلي به وجود اومدن اکثر سايت‌هاي فروشگاهي همين مسئله بوده باشه. بنابراين شروع به جستجو در اينترنت براي آموزش ساخت فروشگاه اينترنتي رايگان مي‌کنيد و با حجم بسيار زيادي از مقالات و روش‌هاي گوناگوني که براي ساخت سايت فروشگاهي وجود داره، مواجه مي‌شويد. اين مسئله باعث سردرگمي شما شده و مات و مبهوت در بين انتخاب گزينه‌هاي بسيار زيادي که براي انتخاب سيستم فروشگاه ساز اينترنتي وجود داره خواهيد موند.


در اين آموزش  قصد دارم به معرفي روش‌هاي مختلفي که براي ساخت فروشگاه اينترنتي حرفه اي و معرفي انواع فروشگاه ساز آنلاين وجود داره بپردازم و در قالب يک آموزش خلاصه‌وار و به صورت صفر تا صدي، روش راه اندازي فروشگاه اينترنتي رايگان رو به شما آموزش بدم. در اين آموزش سعي کردم کليه مراحلي که براي ساخت فروشگاه اينترنتي با وردپرس يا هر سيستم ديگه رو توضيح بدم. پس اگر هنوز نميدونيد که يک فروشگاهي اينترنتي رو چطور راه‌اندازي کنيد يا اينکه بين انتخاب سيستم‌هاي فروشگاه ساز گير افتاديد، تا انتهاي اين مقاله همراه باشيد.


مزاياي سيستم هاي فروشگاه اشتراکي




  • هزينه کم يا رايگان بودن

  • دسترسي به پشتيباني سيستم

  • عدم نياز به هاست اختصاصي

  • دسترسي به قالب‌هاي متنواع و فارسي



معايب سيستم‌هاي فروشگاه اشتراکي




  • عدم دسترسي کامل به فروشگاه

  • غير قابل توسعه بودن توسط خود شما

  • محدوديت در توسعه و افزايش امکانات

  • تامين امنيت از سوي ارائه دهنده خدمات که افراد محدودي در توسعه آن نقش دارند و به همين دليل اگر راه نفوذي در اين سيستم ها ايجاد بشه تا به‌روزرساني و رفع مشکل ممکنه مدتي طول بکشه.

  • عدم دسترسي به سئو مناسب براي بهينه سازي سايت



فروشگاه ساز اشتراکي يا استفاده از CMS آماده؟


شايد پاسخ دادن به اين سؤال کمي سليقه‌اي و به تجربه افراد ارتباط داشته باشه، اما آشنايي با خدمات مختلف هر کدوم از اين دو گروه ميتونه مسير انتخاب بين يکي از اين دو گزينه را روشن بکنه. براي افرادي که حرفه‌اي هستند و تجربه بالا و طولاني مدت در استفاده از اين سيستم‌ها دارند و ترجيح مي‌دهند که کليه فعاليتهاي پشتيباني، به روز رساني قالب، رفع مشکلات سئو و حفظ امنيت وب سايت رو خودشون انجام بدن، فروشگاه سازهاي رايگان و استفاده از سيستم‌هاي CMS آماده بهترين انتخاب خواهد بود.


اما کساني که در زمينه ايجاد سايت‌ و فروشگاه‌ اينترنتي تجربه چنداني ندارند و به اصطلاح افراد مبتدي و آماتور در اين زمينه هستند، بدون شک استفاده از فروشگاه ساز اشتراکي انتخاب بهتري خواهد بود. البته حرفه‌اي‌ها هم ميتونن از فروشگاه ساز اشتراکي استفاده کنند و حجم وسيعي از کار خودشونو به گروه پشتيبان واگذار کرده و تمرکز خودشونو شونو بيشتر روي بازاريابي و جذب مشتري معطوف کنند.


اما مسئله انتخاب فروشگاه ساز با استفاده از CMS ها و فروشگاه‌هاي اشتراکي فقط به حرفه‌اي يا مبتدي بودن ختم نميشه و مسائل ديگه هم در اين موضوع دخيل هستند که شامل موارد زير هستند.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : فروشگاه ,اينترنتي ,استفاده ,آموزش ,اشتراکي ,افراد ,فروشگاه اينترنتي ,سيستم‌هاي فروشگاه ,بسيار زيادي ,براي ساخت فروشگاه ,براي ساخت فروشگاه اينترنتي
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دکتر حيدري Gregory طراحی سایت / سئو سایت / تبلیغات گوگل طراحی پلان Download Best Music And Video Tanya گروه آموزشی مای پی تی ای (mypte) شعرهای سفید Amanda